Završna faza snimanja art filma o Savi Šumanoviču

Ovih dana završena su planirana snimanja za Art film LOW KEY u Galeriji Sava Šumanović u Šidu, čime je projekat izrade umetničkog filma o jednom od nadarovitijih srpskih slikara ušao u završnu fazu.
Uz svesrdnu pomoć kustosa Galerije i direktorke Jovane Lakić, autorski tim Ramonda Produkcije snimio je izuzetne kadrove bogate slikarske riznice i poslednjih trenutaka života Save Sumanovića.
Nakon Šida, snimljene su i Savine slike u Galeriji Matice srpske i Spomen zbirci Pavle Beljanski u Novom Sadu, a medju njima i neka od dragocenih dela iz fundusa Nacionalnog muzeja moderne umjetnosti Zagreb, Narodne biblioteke Beograd, Nacionalne galerije Makedonije.

Autorski tim koji predvode reditelj prof. Dragan Elčić i direktor fotografije prof. Rade Vladić, izuzetno je zadovoljan obavljenim poslom i snimljenim sekvencama za film.

Slede snimanja u Zagrebu i Vinkovcima, a
zadnja klapa filma planirana je u Beogradu polovinom meseca.

O nama

RAMONDA PRODUCTION je filmska kuća iz Beograda koja proizvodi filmove svih žanrova. Iza produkcije stoji grupa časnih umetnika i filmskih poslenika kojima je uzvišeni cilj stvaranje umetničkih dela proverene trajne istorijske i kulturne vrednosti.

Kontakt

Ramonda Production
Ljubiše MIodragovića 73d, 11000 Beograd
ramonda.production@gmail
Izrada Sajta Alpha Media
Copyright ©
2024
Ramonda Production
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram