SJAJAN FESTIVALSKI START ART FILMA O SAVI ŠUMANOVIĆI

Kratkometražni dokumentarni Art film o velikom srpskom slikaru Savi Šumanoviću, SVETLOST I SENKE - I umetnike ubijaju zar ne? (LIGHTS AND SHADOWS - They Shoot Artists, Don't They?) na najbolji način započeo je svoj festivalski život.
Na samom startu festivalske sezone dobio je već četiri nagrade na međunarodnim festivalima u Aziji (najbolji dokumentarni film po oceni žirija na Rohip International Film festival, Kallal India; Najbolji kratkometražni film na Tekka International Film Festival u Singapuru; najbolji internacionalni film po oceni stručne javnosti na festivalu Kollywood Indija i nagradu za najbolji kratkometražni dokumentarni film na Indo French international Festival Indija).
Film je rađen u saradnji produkcijske kuće Ramonda iz Beograda i Kulturnog centra "Miloš Crnjanski" iz Novog Sada, a uz pomoć i podršku Fondacije Fashion Company i gospođe Ive Babović iz Beograda.
Reditelj i scenarista filma je prof. Dragan Elčić, direktor fotografije prof.Radoslav Rade Vladić, dok je montažu i dizajn zvuka radio prof. Svetolik Mića Zajc. Izvršni producent filma je Goran Ikonić.

O nama

RAMONDA PRODUCTION je filmska kuća iz Beograda koja proizvodi filmove svih žanrova. Iza produkcije stoji grupa časnih umetnika i filmskih poslenika kojima je uzvišeni cilj stvaranje umetničkih dela proverene trajne istorijske i kulturne vrednosti.

Kontakt

Ramonda Production
Ljubiše MIodragovića 73d, 11000 Beograd
ramonda.production@gmail
Izrada Sajta Alpha Media
Copyright ©
2024
Ramonda Production
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram