Ramonda Production na naucnoj konferenciji Evropske akademije nauka

Ramoda Production dala je medijsku podršku Internacionalnoj naučnoj konferenciji pod nazivom RAZVOJ FILOZOFIJE, MENADZMENTA, MARKETINGA I KULTURE U CENTRALNOJ I JUGOISTOČNOJ EVROPI koja je održana 10.maja u hotelu Metropol u Beogradu.
Konferenciju je organizovao Evropski univerzitet u Beogradu u saradnji sa Evropskom Akademijom Nauka iz Beča, a domaćin ovog prestižnog naučnog skupa bio je profesor emeritus dr Milija Zečevic, akademik Evropske akademije nauka i vlasnik Evropskog univerziteta iz Beograda.
Medju renomiranim predavačima bio je i naš reditelj prof. Dragoljub Elčić, dekan Akademije umetnosti u Beogradu sa temom "Kultura i umetnost".

O nama

RAMONDA PRODUCTION je filmska kuća iz Beograda koja proizvodi filmove svih žanrova. Iza produkcije stoji grupa časnih umetnika i filmskih poslenika kojima je uzvišeni cilj stvaranje umetničkih dela proverene trajne istorijske i kulturne vrednosti.

Kontakt

Ramonda Production
Ljubiše MIodragovića 73d, 11000 Beograd
ramonda.production@gmail
Izrada Sajta Alpha Media
Copyright ©
2024
Ramonda Production
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram