Nastavak snimanja "Save Šumanovića" u Parizu

Nastavljeno snimanje art dokumentarnog filma o velikom srpskom slikaru Savi Šumanoviću". Projekat pod radnim nazivom LOW KEY, ekipa Ramonda Production nastavila je snimanjem kadrova u Parizu gde je Sava Šumanović ostavio značajan deo svog umetničkog stvaralaštva.

Boravak filmske ekipe i snimanje u Parizu pomogla je Ambasada Republike Srbije u Francuskoj koja je organizovala snimanje u čuvenom francuskom restoranu La Coupole gde je Sava zajedno sa nekoliko svetskih umetnika oslikao deo enterijera. Snimanje je obavljeno na još nekoliko lokacija u Parizu gde je Sava slikao tokom njegovih poseta ovom gradu.

Tom prilikom produkcijska kuća Ramonda je uručila zahvalnicu našoj Ambasadi i Njenoj ekselenciji, ambasadorki Nataši Marić za pomoć i podršku koju su nam pružili u stvaranju ove vanvremenske priče.

Autorski tim je primila i direktorka Srpskog kulturnog centra u Parizu koja je podržala ideju da se nakon završetka filma organizuje premijera i izložba slika Save Šumanovića u ovoj ustanovi.

O nama

RAMONDA PRODUCTION je filmska kuća iz Beograda koja proizvodi filmove svih žanrova. Iza produkcije stoji grupa časnih umetnika i filmskih poslenika kojima je uzvišeni cilj stvaranje umetničkih dela proverene trajne istorijske i kulturne vrednosti.

Kontakt

Ramonda Production
Ljubiše MIodragovića 73d, 11000 Beograd
ramonda.production@gmail
Izrada Sajta Alpha Media
Copyright ©
2024
Ramonda Production
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram